Optimális túratervezés

A területi képviselők hatékony munkavégzéséhez elengedhetetlen egy előre összeállított, ám szükség esetén rugalmasan módosítható túraterv.

A túraterv tartalmazza azokat az egységeket, üzleteket, amelyeket a képviselőknek az adott napon meg kell látogatniuk, ahová árut kell szállítaniuk, rendelést fölvenniük, vagy például igényt felmérniük. A túratervet előre összeállíthatjuk, meghatározva a legoptimálisabb sorrendet az útvonal és a nyitvatartási idő figyelembe vételével. Az így elkészített túraterv a mobileszközön akár térképes formában is rendelkezésre áll és a képviselő folyamatosan nyomon követheti, hogy mely egységeket látogatta már meg, melyek vannak még hátra.

Képernyőkép a FusionR Sales App alkalmazásból

Az optimális túraterv összeállítása nem mindig egyszerű, előfordulhat, hogy bizonyos üzleteket hetente, kéthetente, havonta, vagy akár negyedévente látogatják a képviselők. A FusionR Sales App lehetőséget nyújt rendszeres látogatások létrehozására, amelyek periódusidejét külön-külön is megadhatjuk.  A rendszer a látogatások gyakoriságát megjegyzi és az elmentett adatok alapján készíti el a túraterv-javaslatot az adott napra, napokra a képviselő számára. Az adott napra vonatkozó sorrend természetesen rugalmasan módosítható, igény szerint átrendezhető. A periódus megadásának lehetősége csökkenti a tévedések számát, a ritkábban látogatott partnerek sem felejtődnek el. 

A FusionR Sales App a rendszeres látogatások létrehozása mellett lehetőséget biztosít egyedi túratervek és un. túrasablonok létrehozására is, melyeket a képviselők szabadon felhasználhatnak a saját útvonalaik kialakítására.

Az elkészült tervet a képviselő heti és havi nézetben is megtekintheti, ahol ellenőrizni tudja, hogy hol tart az adott napra kiírt látogatásaival.

Az R&R Software csapata a COVID19 járványhoz alkalmazkodva egy speciális a telefonos látogatás funkciót is létrehozott, amelyet a képviselő akkor tud alkalmazni, amikor a munkáját otthonról végzi (pl.: kérdőíves felmérés).  Egy túratervben tetszőleges kombinálható a helyszíni és telefonos látogatás, illetve az egyes látogatásokhoz különböző feladatokat is hozzárendelhetünk, ezáltal biztosítva azt, hogy minden szükséges feladat biztosan el legyen végezve.

Kapcsolódó cikkek