Pek-Snack

A FusionR Sales App széleskörű funkcionalitással támogatja a Pek-Snack Kft. kereskedelmi tevékenységét.

A Pek-Snack Kft. Magyarország és a közép-európai régió meghatározó látványpékség-hálózata. A cég 1998 óta foglalkozik fagyasztott pékáru készítésével. A Pek-Snack Kft. magyar tulajdonban álló családi vállalkozásként jött létre, 2015 óta pedig egy pénzügyi befektető, az Oriens tulajdonában áll. A cég nettó árbevétele az elmúlt években rendre meghaladta az 5 milliárd forintot.

A cég Magyarországon a Somogy megyei Igalon készíti termékeit egy 6000 m²-es üzemben, ahol több mint 350 munkavállalót foglalkoztat. Termékeiket Magyarországon több, mint 1800 látványpékségben kínálják. A cég 1999 óta van jelen Horvátországban, 2021-ben pedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is jelentős terjeszkedésbe kezdett.

A Pek-Snack Kft. meglévő SFA rendszerét modernebb, több funkcionalitással rendelkező rendszerre szerette volna cserélni, így 2021-ben ajánlatot kért több vállalati mobilitás megoldásokat is kínáló cégtől. Az R&R Software teljeskörű igényfelmérést és rendszerbemutatót követően adott ajánlatot a cég számára. A versenyeljárás során döntő érvként szolgált az R&R Software FusionR Sales App megoldása mellett, hogy a rendszer meglévő komponenseivel, paraméterezés után teljes mértékben lefedi a Pek-Snack Kft. igényeit az egyedi integrációs igények megvalósítása mellett. A FusionR Sales App vállalati mobilitás rendszert felhőszolgáltatásként szállította az R&R Software, melyet a Pek-Snack Kft. meglévő ERP rendszeréhez integrált.

A FusionR Sales App mobil alkalmazás a Pek-Snack Kft. igényei szerint olyan funkciókat lát el Android mobil eszközök segítségével, mint például vevő információk kezelése, képviselői túratervek készítése, eszközök nyilvántartása, mozgatása, leltározása. A nagy értékű tárgyi eszköz nyilvántartás és mozgatás során az eszközök egyedi nyilvántartási számát RFID-val azonosítja a megoldás, ezáltal csökken a hibázás lehetősége és jelentősen felgyorsul a munkavégzés. A lehetőség biztosított az üzletlátogatások naplózására, promóciós aktivitások megjelenítésére a látogatások alkalmával, továbbá marketinganyag-igénylések kezelésére. A területi képviselők munkáját megkönnyíti továbbá, hogy a FusionR Sales App-ból közvetlenül tudnak rendelést leadni, mivel a Pek-Snack Kft. webshop weboldalát az R&R Software szakemberei beágyazták a FusionR Sales App rendszerbe.

A felhasználók jelentéseket, riportokat hívhatnak le (bázis-tény forgalom, kintlévőség, kiemelt termékek, nem rendelő boltok listája, reklamációk stb.). Bolti felmérések készítésére, adatgyűjtésre és reklamáció kezelésre is lehetőséget nyújt a rendszer. A kérdőívek segítségével a területi képviselő könnyen fel tudja mérni a potenciális partnerek igényeit., a vásárlók pedig minőségi reklamációt tehetnek, amelyet a területi képviselők a FusionR Sales App-ba tudnak rögzíteni. A mobil eszközökkel fotók is készíthetők, illetve megjeleníthető az ügyféltörténet és egyéb információk. A FusionR Sales App segítségével nyomon követhetjük a partnerek folyószámla egyenlegét, láthatjuk, hogy mely számlák vannak rendezve, illetve kintlévőség esetén is figyelmeztetést küld a rendszer.

A felhasználók láthatják a FusionR Sales App alkalmazásban az értékesítési vezetők által központilag meghatározott, szegmensre és időszakra célzott feladatokat, legyen szó rendszeres vagy eseti tevékenységekről. A FusionR Sales App alkalmazásban a képviselők teljesítményének értékelésére, támogatására és követésére is adott a lehetőség, illetve a területi munka kezdésének, befejezésének, a nap lezárásának rögzítését is el tudják végezni a képviselők.

A FusionR Sales Appalkalmazás akkor is működik, ha éppen valamilyen okból nincs internetkapcsolat. Az offline munka során keletkezett adatokat az alkalmazás titkosított csatornán tudja szinkronizálni, amikor az internetkapcsolat ismét elérhető.

Kapcsolódó cikkek

Egyéb

Optimális túratervezés

A területi képviselők hatékony munkavégzéséhez elengedhetetlen egy előre összeállított, ám szükség