Maresi

A Maresi Foodbroker Kft. 2021. augusztusában rendelte meg a FusionR SFA operatív CRM megoldás bevezetését iOS platformon. A Maresi Foodbroker Kft. kimondottan olyan szoftverszállítót keresett, amely szükséges funkcionalitással bíró, már megvalósított iOS CRM SFA natív applikációval rendelkezik.

A Maresi Kft. a Maresi Austria GmbH egyik leányvállalataként, az osztrák VIVATIS Holding tagjaként stabil nemzetközi háttérrel rendelkező regionális disztribútor cég. A Maresi Foodbroker Kft. termékválasztéka saját termékekből – mint a névadó márkából, a Maresi kávétejből – valamint disztribútor márkákból, mint például az Iglo halrudakból és zöldségekből, Häagen-Dazs jégkrémekből, Bertolli olívaolajokból, Felix ketchup termékekből, Canderel édesítőszerből, Chef ecetekből, és további FMCG termékekből áll. A cég 30 éve van jelen a piacon, és az elmúlt években az árbevétele meghaladta a 6 milliárd forintot.

A FusionR CRM SFA mobil alkalmazás a Maresi Foodbroker Kft. igényei szerint olyan funkciókat lát el  iOS mobil eszközök segítségével, mint például vevő információk kezelése, képviselői túratervek készítése, útnyilvántartások rögzítése. A lehetőség biztosított az üzletlátogatások naplózására, időben és helyben egyaránt. Bolti felmérések készítésére és adatgyűjtésre is alkalmas a rendszer. A felhasználók láthatják a rendszerben az értékesítési vezetők által központilag meghatározott, szegmensre és időszakra célzott feladatokat, legyen szó rendszeres vagy eseti tevékenységekről. A FusionR CRM SFA támogatja a kérdőív-alapú egyedi felmérések készítését, rendelések felvételét és leadását. A mobil eszközökkel fotók is készíthetők, illetve megjeleníthetők a vevői előzmények és információk. Külső ERP rendszerekhez történő illesztési lehetőséggel a FusionR CRM SFA rendszerben felvett rendelések automatikusan és jogosultságkezelten feltöltésre kerülnek a külső ERP rendszer által igényelt struktúrában. A FusionR CRM SFA alkalmazás akkor is működik, ha éppen valamilyen okból nincs internetkapcsolat. Az offline munka során keletkezett adatokat az alkalmazás titkosított csatornán tudja szinkronizálni, amikor az internetkapcsolat ismét elérhető.

Kapcsolódó cikkek