Trilak

FusionR SFA mobil értékesítés-támogató és CRM rendszer bevezetése a TRILAK Kft. részére

TRILAK Festékgyártó Kft. az egyik legismertebb hazai cég. Elsődleges tevékenysége fedőfestékek, alapozók és lakkok gyártásából áll, amelyeket a cég értékesítési területekre bontva, saját raktáraiból árul területi képviselők segítségével. A TRILAK 2007-től használta az R&R Software FusionR SFA mobil üzletkötői rendszerét Windows Mobile alapokon, amelyet 2012 áprilisában cserélt le a korszerűbb, Android eszközöket támogató verzióra.

A TRILAK Samsung Galaxy Note készülékeket használ folyamatai támogatására, amelyeken az előző, Windows Mobile készülékeken futó verzió adatainak és funkcióinak teljes átemelése mellett számos újítással is rendelkezik:

  • Naprakész, on-line képviselő célkitűzés kimutatás, amelyből kiolvasható, hogy az időszaki tervhez képest hogy áll az értékesítés.
  • Naprakész, ügyfelekre vonatkozó értékesítési statisztika.
  • Ügyféllátogatások GPS alapú ellenőrzése.
  • Marketing anyagok továbbítása és bemutatása: a korábbi, nyomtatott és e-mail formában történő kiküldése helyett az SFA rendszeren keresztül.
  • Modernebb ERP integráció, teljesen automatizált adatáttöltés történik.

Az új verzióra való áttérés és migráció mindössze két hetet vett igénybe, amelynek során a TRILAK területein a képviselők folyamatosan kapták meg az új eszközöket – az oktatásra még a régi, Windows Mobile eszközt vitték, annak végeztével pedig már az új, Android okostelefonokkal távoztak.

FusionR SFA rugalmasságát jól jellemzi az a tény, hogy a TRILAK az Android operációs rendszer 2.3.6-os verzióval vette át az eszközöket, amelyeket az év során fennakadás nélkül volt frissíthető a legújabb, 4-es verzióra.

Kapcsolódó cikkek

Egyéb

Optimális túratervezés

A területi képviselők hatékony munkavégzéséhez elengedhetetlen egy előre összeállított, ám szükség